inspiratie nodig? kijk dan hier!

Bewustwording creëren, dit doen wij samen! Dit zijn de inspirerende merken, mensen, doelen en initiatieven waar & this is me mee samenwerkt. Wil jij samenwerken, een interview of podcast opnemen? Of input voor een artikel, quote of samen sparren voor de juiste inspiratie? Stuur een mailtje: marlous@andthisisme.nl 

 

www.andthisisme.nl

En dit ben ik! Marlous Volkers (1980). Met al mijn liefde en energie zorg ik voor verbinding en bewustwording. Ik geef anderen graag een podium, klim er met liefde af en toe zelf ook op én inspireer met mijn @ikkaarten en @ikkekaarten. Als holistisch therapeut.coach geef en begeleid  ik sessies, retreats en workshops - hierin is mijn intuïtie altijd mijn gouden draad. 

de winter fair - meet the experts

www.desiretomohamat.nl

Desiré is intuïtief medium en geeft energetische sessies met tarot- en orakelkaarten. Dit doet ze met cursussen, consulten en workshops. Ze begeleidt je naar een leven waarin je intuïtie weer je kompas wordt. Je leert je intuïtie te herkennen, wat jouw levensdoel is en hoe jij met meer zelfvertrouwen en kracht in het leven mag staan. Naast deze begeleiding, kan ze ook liefdevol jouw liefdesceremonie begeleiden. Ze is ook een spirituele BABS. Hoe leuk is dat! Alles wat ze doet - doet ze vanuit liefde en met veel enthousiasme en betrokkenheid.

 

www.breathinginn.nl

De oprichter van Breathing Inn is Merel Burger. Ze heeft een plek gecreëerd waar jij op adem mag komen. Ademwerk heeft haar gebracht bij wie ze in de essentie is. In verbinding met zichzelf, waarin ze echt is gaan voelen wat ze nodig had en waar haar grenzen en behoeftes lagen. Ze neemt je met haar ademcoaching mee in de wereld van de ademhaling. Zo kom je erachter wie je bent en wat je nodig hebt als mens. En zeg nou zelf - ademen is essentieel! Dus neem vooral contact met haar op.

 

www.yourjourney-soulproviding.nl

Your Soulprovider neemt je mee op een journey. Naast (reiki)cursussen, vrouwencirkels, soundjourneys en retreats is your Soulprovider je personal energy coach, gespecialiseerd in stress reduce, burn-out preventie en het algehele welzijn van je mind, body & soul. Diegene die je zal ontzorgen op jouw pad naar de meest exclusieve plekken, om jaarlijks het beste uit jezelf te halen. Haar programma’s zijn samengesteld om unieke ervaringen op exclusieve locaties in de Benelux te beleven, waarbij totale ontzorging met een holistische visie centraal staat.

 

www.karmalijn.nl

Bij Julia Quist ben je in goede handen! Toen zij erachter kwam dat ze voor iedereen zorgde behalve voor zichzelf, was haar nieuwe hobby geboren - en laat dat nou uitgegroeid zijn tot haar passie en missie! Je handen zijn je spiegels. Ze laten ongefilterd en zonder oordeel zien wie je bent, wat je verlangen is, welke patronen een valkuil zijn en welke overtuigingen je nog mee draagt. Door in een consult samen te lezen maak je jouw verlangens, valkuilen, kwaliteiten & talenten zichtbaar. Een handlezing geeft inzicht & inspiratie. Het laat zien hoe je het verleden in het nu draagt!  Benieuwd? Neem contact met Julia op via haar website.

 

Luz de Lunalera

Bij Holistic Healer Evianne Riemens kan je terecht voor àlles rondom energie. Met haar NRGY Awakening of Essence sessies en cirkels neemt ze je mee in de wereld van Kundalini en meer. Je levensenergie voluit laten stromen, je bewustzijn te ervaren: zo beleef je jouw ware essentie.  Stuur haar via instagram een berichtje als je interesse hebt in een sessie of als je meer wilt weten over groepssessies en data. 

connections

www.zoma-opleidingen.nl

ZoMa Opleidingen: grootste holistische opleidingsinstituut van Nederland en België. Voor Reiki, Holistisch Therapeut, maar ook online cursussen zoals Holistisch voeden, HSP je grootste kracht en van Burn-out naar balans.

 

www.marjoleinberendsen.nl 
Marjolein Berendsen: auteur, founder van ZoMa Opleidingen, spreker en holistisch expert. Te boeken voor trainingen, lezingen, podcasts, radio en tv. 

 

www.stichtingtutu.nl

Opgericht door Evert Muis (37), een tutu dragende papa die zelf helaas ervaart hoe je om moet gaan met een naderend levenseinde. Zijn laatste zet hij in voor het realiseren van zijn levensmissie: herinneringen maken voor gezinnen met een ongeneeslijk zieke ouder. Doneren? Dan kan hier: https://www.stichtingtutu.nl/doneer 

 

www.stichtingzoma.nl

Stichting ZoMa Spread The Love is een vrijwilligersorganisatie die ontspanning en heling biedt door Reiki-sessies te geven aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een behandelaar in te schakelen. Reiki ontspant, verlicht pijn en geeft rust, ook werkt het versterkend op het afweersysteem. Ze richten zich op hospices, ziekenhuizen, opvangcentra, blijf-van-mijn-lijfhuizen, zorgcentra of geriatrische instellingen. Doneren is mogelijk, zie website voor meer informatie.

 

www.bedrijfjewerkplezier.nl

Met Go with Jo zorgt Jojan Veele dat vitaliteit voor jouw team of bedrijf dé geheime sleutel is tot bewustwording, ontwikkeling en groei. Benieuwd wat ze voor jouw project of bedrijf kan betekenen? Stuur haar een mailtje: gowithjo@bedrijfjewerkplezier.nl

 

www.azrabotanicalsimplicity.com

Het verhaal van Azra Secerbegovic, geboren in Sarajevo, is inspirerend. Studeren is altijd haar passie geweest! Als 25 jarige studeerde ze Scheikunde en Plantkunde in London. Toen op 06-04-1992 de Bosnische Burgeroorlog uitbrak veranderde haar leven noodgedwongen. Samen met haar zus vond ze uiteindelijk in Nederland haar "thuis" en heeft ze met hard werken, doorzettingsvermogen en geloven in zichzelf bereikt waar ze nu staat. Een eigen salon ASPA Beautysalon in Den Haag, een eigen niche skincare merk Azra Botanical Simplicity, alles gebaseerd op haar eigen ervaring, high-tech en science-backed. Met recht een verdrietig, maar inspirerend verhaal, met nog meer prachtige plannen voor de toekomst! "War brakes you or makes you stronger!"


www.eminafoundation.com

Met Stichting Emina Foundation zet Azra Secerbegovic

het gedachtegoed van haar moeder Emina voort en zorgt ze voor financiële steun voor kinderen en jongvolwassenen, om zo ontwikkeling en educatie te realiseren. Met recht een inspirerend verhaal, met nog meer prachtige plannen voor de toekomst!

 

www.nourish-studio.nl

Yoga therapy, personalised & small group yoga classes, workshops en op maat gemaakte programma's voor bedrijven en groepen. Bij Maroesja de Ruyter ben je aan het juiste adres. Er is veel mogelijk, alles vanuit de bewustwording dat je body & mind samen een krachtig instrument zijn. Alles wat ze doet, doet ze met aandacht, rust en vooral kennis én passie. Nourishment! 💙 Benieuwd naar Yoga therapy en wat het jou kan bieden?  Ik breng jullie met liefde in contact. 

 

www.stichtingkiem.nl

Stichting Kiem zet zich in om de impact van eetstoornissen te minimaliseren. De stichting richt zich middels haar kernprogramma’s op kennisbevordering onder naasten, scholen en professionals. Dit doet zij zodat (jonge) mensen die kampen met een eetstoornis en hun naasten weer vooruit kunnen. Ook beoogt Stichting Kiem het werkveld te versterken en te verbinden, bewustwording in de samenleving te vergroten en het werkveld, patiënten en naasten van goede en inhoudelijke informatie te voorzien. 

 

www.zarajula.nl

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, werd het haar allergrootste missie om mensen te verbinden met spirit, hun higher being en het multidimensionale veld. Ze gelooft erin dat de magie die je met je spirituele connectie ervaart, het leven pas echt de moeite waard maakt. Een mentor die haar alles op dit gebied kon leren vond ze niet, terwijl dit zo belangrijk is voor je (spirituele) ontwikkeling. Daarom heeft ze besloten om die rol nu zelf voor anderen te vervullen. Haar eerste boek ik nu al een groot succes (november 2022): SPIRIT GUIDE.

 

www.sahrona.nl

Sahrona is healer, medium, en intuitie expert en staat voor (spirituele) autonomie.. Dit doet ze door andere mensen te ondersteunen om hun eigen wijsheid en gaves terug te brengen naar het huidige bewustzijn. Een sacred space om je intuïtie, gaves en gifts verder te ont-wikkelen en je te herinneren wat er altijd al in jou aanwezig was. Weg van (wan)hoop, onrust en angst, terug naar vertrouwen, autonomie, en verbinding. Niet alleen met een verbinding naar de bron maar juist met beide voeten op moeder aarde.

 

www.hsp-academie.nl

De HSP Academie van Anne van Omme (@anne.vanomme) is dé opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie. Ze werkt ruim vijf jaar als holistisch kindertherapeut en heeft duizenden kinderen zien opbloeien in haar Praktijk BLOEI. Met liefde en gedrevenheid zet ze haar hoogsensitiviteit in om kinderen en ouders (nationaal en internationaal) te helpen.

Met haar praktijk, HSP Academie, boeken, masterclasses en app helpt ze kinderen, ouders én professionals en leidt ze op om vanuit liefde, kennis en kunde te anticiperen op hooggevoeligheid bij kinderen. Anne: "Kinderen helpen opbloeien, dat is mijn intentie, dat is mijn missie!"

 

www.jouwechteleven.nl

Na meerdere jaren gewerkt te hebben als systemisch en holistisch coach was het tijd om haar kennis en kunnen door te geven. Daarom geeft ze regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van coaching, vanuit een intuïtieve en systemische insteek.

Ook voor systemisch werk is Fleur dé expert. Haar kennis is hier om anderen te begeleiden.

 

www.soundmeditation.nl

Bij William de Prouw kan je terecht voor prachtige sessies op het gebied van klankreizen, klankmeditatie, klanktherapie en Reiki. Het is zijn missie om mensen te mogen begeleiden met de helende kracht van klank en stilte. Om te verbinden met jezelf en je lichaam. Om de diepere laag te voelen, wie jij in essentie bent. Je bewustzijn te vergroten! Het is een ware klank-kunstenaar, een ervaring die je niet snel zal vergeten.