& this is me - dit ben ik!

MARLOUS VOLKERS

Founder & THIS IS ME en de ik moment methode™️

 

En dit ben ik! Bewustwording zorgt voor groei, transformatie en inzichten. Maar vooral voor verbinding, met jezelf én met elkaar. Ben jij je bewust en waar ben jij je niet bewust van?  Deze vragen hebben geleid tot het leven van mijn missie: ik momenten creëren! Mensen in verbinding brengen met zichzelf én met elkaar.  Vanuit jouw kern contact maken met je intuïtie, zie het als een intuïtieve work-out. Van binnen én van buiten in balans en trots op jezelf.

 

Met & THIS IS ME the awareness agency zorg ik voor bewustwording, op velerlei manieren, ook op het gebied van marketing, pr en strategie. Altijd met een persoonlijke aanpak en vanuit mijn hart. Met sessies, workshops en events (zowel zakelijk als particulier!) creëer ik bewustwording. Een waardevolle spiegel, een beweging in een systeem, een moment voor jezelf.

 

Belangrijkste tool hiervoor is de: ik moment methode™. 

Trots en met veel liefde werk ik aan de verspreiding van mijn missie, door middel van het trainen van professionals,  het geven van sessies en mensen in verbinding brengen door events met als basis de ik tools en zelfscan.

 

connection - consciousness - care

 

Vanuit deze principes verbind, verrijk en zorg ik voor bewustwording en bewustzijn op het gebied van samenwerkingen, communicatie, marketing, events, workshops en pr.  Awareness, dat is waar het om gaat! Of het een 1-op-1 sessie is, een training voor een team. Het opzetten en uitvoeren van een PR strategie of het verbinden van merken? Als awareness agency zet ik mij graag in op het gebied van verbinding, door marketing, communicatie en PR. Voor een persoon, stichting, missie, doel of organisatie. Samen bewustwording creëren, impact maken, beweging creëren, dat is waar het om gaat.

 

Voel jij een connectie? Leuk om te horen wie jij bent! marlous@andthisisme.nl