• ik kaarten én ikke kaarten
  • sessies, retreats & workshops
  • the awareness agency
  • zelfliefde tools, gifts & producten

& this is me - dit ben ik!

MARLOUS VOLKERS - & THIS IS ME

 

En dit ben ik! Bewustwording zorgt voor groei, transformatie en inzichten. Maar vooral voor verbinding, met jezelf én met elkaar. Ben jij je bewust en waar ben jij je niet bewust van?  Deze vragen hebben geleid tot het leven van mijn missie: VERBINDING. Mensen in verbinding brengen met zichzelf én met elkaar.  Vanuit je kern contact maken met je intuïtie, zie het als een intuïtieve work-out. Met & THIS IS ME zorg ik als awareness agency voor bewustwording, op velerlei manieren. Altijd met een holistische visie, persoonlijke aanpak en vanuit haar hart. Met sessies, workshops en events (zowel zakelijk en als particulier!) creëert ze bewustwording. Een spiegel, een verandering in een systeem, een moment voor jezelf.

 

Belangrijkste tool zijn de IK-KAARTEN en de IKKE-KAARTEN, met deze intuïtieve inzichtkaarten kom je direct in contact met je onderbewustzijn. Kom erachter wat je eigen intuïtie je wilt vertellen, dit proces begeleid ik graag.

 

connection - consciousness - care

 

Vanuit deze principes verbind, verrijk en zorg ik voor bewustwording en bewustzijn op het gebied van samenwerkingen, communicatie, marketing, events, workshops en pr.  Awareness, dat is waar het om gaat! Of het een 1-op-1 sessie is, een training voor een team. Het opzetten en uitvoeren van een PR strategie of het verbinden van merken? Als awareness agency zet ik mij graag in op het gebied van verbinding, door marketing, communicatie en PR. Voor een persoon, stichting, missie, doel of organisatie. Samen bewustwording creëren, impact maken, beweging creëren, dat is waar het om gaat.

 

Voel jij een connectie? Leuk om te horen wie jij bent! marlous@andthisisme.nl