• ik kaarten én ikke kaarten
  • sessies, retreats & workshops
  • the awareness agency
  • zelfliefde tools, gifts & producten

ikke kaarten

IKKE KAARTEN 💙

€ 29,95
excl. verzending

IKKE KAARTEN 💙

€ 29,95
excl. verzending

70 kaarten in stevige bewaarbox en ontvang standaard een gratis spiegeltje twv €5.

 

kaarten voor inspiratie, inzicht, transformatie, ontwikkeling, intuïtie, onderwijs, verbinding en coaching. gevoelskaarten zonder woorden. bewustwording begint bij jezelf, geniet van dit proces, vertrouw op jezelf.

#ikkekaarten #ikmoment

 

 

IKKE KAARTEN

Kijk eens naar het plaatje, wat zie je?

 

Het schudden is best even wennen met zo’n hele stapel.  Valt er een kaart uit, dan is deze zeker bedoeld voor jou! Of leg ze neer en kies dé kaart(en) waar je naartoe wordt getrokken. wat zie je in de tekening? En wat voor gevoel krijg je erbij? Moet je direct ergens aan denken? Laat alles toe wat er in je opkomt…

 

Gebruik de ikke kaarten bij coaching, onderwijs of sessies intuïtief en als ondersteunend middel om tot de kern te komen. Of trek zelf (elke dag of wanneer jij voelt dat je er behoefte aan hebt) één of meerdere kaarten en kijk intuïtief wat deze kaart je mag vertellen en met je doet. Ga in gesprek met jezelf, kom in contact met je onderbewustzijn. Daar zit alles verborgen, jouw talent, jouw verlangen en jouw liefde! Vergeet niet om met volle overtuiging en vanuit je hart te zeggen: en dit ben ikke!

SPIEGEL

€ 5,00
excl. verzending

SPIEGEL

€ 5,00
excl. verzending

Button met spiegel (7cm) voor mooie ik- momenten, die zorgen voor verbinding met jezelf. Kijk naar jezelf, maar dan eens écht bewust kijken naar jezelf. Natuurlijk ook super handig in je tas, om mee te nemen op vakantie, op je bureau en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

IK KAARTEN

€ 29,95
excl. verzending

IK KAARTEN

€ 29,95
excl. verzending

70 kaarten in stevige bewaarbox 

 

INTUÏTIEVE INZICHTKAARTEN

kaarten voor inspiratie, inzicht, manifesteren, transformatie, ontwikkeling, intuïtie, verbinding en coaching. bewustwording begint bij jezelf, geniet van dit proces, vertrouw op jezelf, zie jezelf.

#ikkaarten #ikmoment

Kijk eens naar jezelf, wat zie je?

Het schudden is best even wennen met zo’n hele stapel. Valt er een kaart uit, dan is deze zeker bedoeld voor jou! Resoneert de zin of het woord? Waarom wel of waarom niet? voel ook eens wat je lichaam je mag vertellen.

 

Gebruik de ik kaarten bij coaching of sessies intuïtief en als ondersteundend middel om tot de kern te komen. Of trek zelf (elke dag of wanneer jij voelt dat je er behoefte aan hebt) één of meerdere kaarten en kijk intuïtief wat deze kaart je mag vertellen en met je doet. Ga in gesprek met jezelf, leer jezelf kennen, jezelf liefhebben, kom tot de kern, zodat je met volle overtuiging en trots kan zeggen: and this is me!

Heb jij interesse om de 'ik kaarten'  en 'ikke kaarten' te verkopen aan jouw eigen klanten via je webshop, winkel, praktijk of bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op. 💙

Rating: 0 sterren
0 stemmen

verkooppunten

Kijk bij de IK MOMENT sessies in de SELF-LOVE SHOP.