ik kaarten

IK KAARTEN

€ 29,95

IK KAARTEN

€ 29,95

70 kaarten in stevige bewaarbox en ontvang gratis een spiegeltje twv €2,50

 

INTUÏTIEVE INZICHTKAARTEN

kaarten voor inspiratie, inzicht, manifesteren, transformatie, ontwikkeling, intuïtie, verbinding en coaching. bewustwording begint bij jezelf, geniet van dit proces, vertrouw op jezelf, zie jezelf.

#ikkaarten #ikmoment #ikmomenten


IK KAARTEN
Kijk eens naar jezelf, wat zie je? En wat voel je?

Het schudden is best even wennen met zo’n hele stapel. Valt er een kaart uit, dan is deze zeker bedoeld voor jou! Resoneert de zin of het woord? Waarom wel of waarom niet? voel ook eens wat je lichaam je mag vertellen.

 

Gebruik de ik kaarten bij coaching of sessies intuïtief en als ondersteundend middel om tot de kern te komen. Of trek zelf (elke dag of wanneer jij voelt dat je er behoefte aan hebt) één of meerdere kaarten en kijk intuïtief wat deze kaart je mag vertellen en met je doet. Ga in gesprek met jezelf, leer jezelf kennen, jezelf liefhebben, kom tot de kern, zodat je met volle overtuiging en trots kan zeggen: and this is me!

IK KAARTEN- SET €29.95  

70 inzichtkaarten inclusief stevige bewaarbox 

Kijk eens echt naar jezelf, wat zie je?
Bewustwording is het mooiste cadeau wat je kan geven én ontvangen.💙

Verbinding met jezelf én met elkaar. Om op een diep niveau te verbinden met mensen die je kent en liefhebt. Of juist met onbekenden. Laat je verrassen! 

Dat maakt de 'ik kaarten' hét no.1 cadeau voor om te laten weten dat je met iemand meeleeft, in goede en slechte tijden. Of als betekenisvol cadeau voor je beste vriend(in), moeder of buurman óf als zakelijk geschenk aan je cliënten, collega's en werknemers! 

Kaarten voor inspiratie, inzicht, manifesteren, transformatie, ontwikkeling, intuïtie en coaching. Bewustwording begint bij jezelf, geniet van dit proces, vertrouw op jezelf, zie jezelf. 

Het schudden is best even wennen met zo'n hele stapel. Valt er een kaart uit (of meerdere), dan is deze zeker bedoeld voor jou! Resoneert de zin of het woord? Waarom wel of waarom niet? Voel ook eens wat je lichaam je mag vertellen...

Gebruik de 'ik kaarten' bij coaching of sessies intuïtief en als ondersteunend middel om tot de kern te komen. Of trek zelf (elke dag of wanneer jij voelt dat je er behoefte aan hebt) één of meerdere kaarten en kijk intuïtief wat deze kaart je mag vertellen en wat hij met je doet. Ga in gesprek met jezelf. Leer jezelf kennen, heb jezelf lief, kom tot je kern, zodat je met volle overtuiging en trots kan zeggen: and this is me.💙

 

Ga eens écht met elkaar in gesprek. Verbinding, dat is waar het om draait!💫Deel jouw #ikmoment via social media. Volg ook @ikkaarten op instagram en facebook. Opmerkingen, vragen of wil je gewoon even iets kwijt? ;-) ikkaarten@andthisisme.nl

Verzendkosten zijn standaard €5 per bestelling, ophalen in Hilversum is ook mogelijk.

ikke kaarten

IKKE KAARTEN 💙

€ 29,95

IKKE KAARTEN 💙

€ 29,95

70 kaarten in stevige bewaarbox en ontvang gratis een spiegeltje twv €2,50


INTUÏTIEVE INZICHTKAARTEN
kaarten voor inspiratie, inzicht, transformatie, ontwikkeling, intuïtie, onderwijs, verbinding en coaching. gevoelskaarten zonder woorden. bewustwording begint bij jezelf, geniet van dit proces, vertrouw op jezelf.

#ikkekaarten #ikmoment #ikmomentenIKKE KAARTEN

Kijk eens naar het plaatje, wat zie je? En wat voel je?

 

Het schudden is best even wennen met zo’n hele stapel.  Valt er een kaart uit, dan is deze zeker bedoeld voor jou! Of leg ze neer en kies dé kaart(en) waar je naartoe wordt getrokken. wat zie je in de tekening? En wat voor gevoel krijg je erbij? Moet je direct ergens aan denken? Laat alles toe wat er in je opkomt…

 

Gebruik de ikke kaarten bij coaching, onderwijs of sessies intuïtief en als ondersteunend middel om tot de kern te komen. Of trek zelf (elke dag of wanneer jij voelt dat je er behoefte aan hebt) één of meerdere kaarten en kijk intuïtief wat deze kaart je mag vertellen en met je doet. Ga in gesprek met jezelf, kom in contact met je onderbewustzijn. Daar zit alles verborgen, jouw talent, jouw verlangen en jouw liefde! Vergeet niet om met volle overtuiging en vanuit je hart te zeggen: en dit ben ikke!

verkooppunten

Heb jij interesse om de 'ik kaarten' te verkopen aan jouw eigen klanten via je webshop, winkel, praktijk of bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op. 💙

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen

ik sessie

ik momenten

Awareness. Bewustzijn. Leef jij bewust en ben je bewust van jezelf? Kom nog meer in contact met jouw IK. Boek een ik sessie voor een #ikomoment. Online, 1 op 1, in groepsverband of kom naar een MEET UP. 


Bewustzijn zorgt voor heling en groei. Ik neem je graag mee op reis. Tijdens dit #ikmoment (individueel of groep) neem ik je mee naar jezelf. Wie ben jij? Ken je jezelf? Kom een stapje dichter bij de kern van wie je in de essentie bent! Zie het als me-time of selflove. En in je onderbewustzijn worden er juist thema's aangeraakt als je luistert naar anderen. Misschien is dat nog wel meer uitdaging als het gesprek aangaan met jezelf.

De #ikmomenten zijn in te zetten op feestjes,  beurzen of teambuilding. Als moment van diepgang of als onderdeel van een traject, cursus of coach-sessie. Ik gebruik verschillende technieken, op maat gemaakt! Intuïtie, meditatie, creativiteit, alles komt aan bod. Laat je verrassen! En voor wie is dit geschikt? Voor iedereen!

Kijk hier voor meer informatie!