ik moment methode™

3 staps methodiek voor persoonlijke ontwikkeling, inzicht, zelfkennis, reflectie, verbinding, kracht (ik: innerlijke kracht), dankbaarheid en bewustwording.

 

Samen met de ik-toolkit en de zelfscan vormt deze ik moment methode™ dé tool om in te zetten tijdens trainingen, groepsbijeenkomsten, therapie, onderwijs, coaching, workshops, sessies, educatie, retreats en bijeenkomsten.

 

Bekijk de ik momenten, daar kan je meer informatie vinden over de sessies, workshops en trainingen. Op naar meer bewustwording en samen impact maken. #bettertogether

Sale!

IK TOOLKIT

€ 96,80 € 80,00
Sale!

IK TOOLKIT

€ 96,80 € 80,00

complete toolkit voor professionals

IK TOOLKIT

Met deze toolkit kan jij aan de slag met de ik moment methode! De toolkit bevat:

- ik kaarten twv €29,95

- ikke kaarten twv €29,95

- spiegel twv €2,50

- ik stenen twv €12,95

- het hart twv €8,50

- journal notenbook twv €12,95

 

Schaf als professional de toolkit compleet aan voor €80. De oorspronkelijke waarde is €96,80 én hierbij krijg je de zelfscan cirkel en de oefeningen helemaal gratis!

 

Ga in gesprek met jezelf, leer jezelf kennen van binnen en van buiten, jezelf liefhebben, kom tot de kern, zodat je met volle overtuiging en trots kan zeggen: and this is me!

vrijblijvende kennismaking of meer informatie? try me for free!

Twijfel je nog, wil je meer informatie, gewoon even kennismaken of wil je persoonlijk contact om te kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen? Laat hier jouw gegevens achter. En ik neem contact met je op! 

Stel hier je vraag