workshops & events

SPARKLES & INTUÏTIEVE MAKE-UP

Make-up heeft ook te maken met zelfliefde, acceptatie. Het laten leiden door je intuïtie, dat doen wij ook tijdens een event! Het is een moment voor jezelf, waar je dan ook bent. Ben je jarig? Is er een feest of evenement? Wij zijn graag van de partij! Maar ook voor workshops!

 

Op events moet je denken aan touch-ups in het thema's wat passend is. Sparkles zijn er altijd! Ook eventueel als glitter tattoo. Met de workshops gaan wij duiken wij samen in de wereld van make-up. Belangrijk is dat het bij je past. Ook in je routine! Less is more, maar met handige tips gaat het in een handomdraai en is het een fijn moment voor jezelf. En vergeet niet: oefening baart kunst!

Heb jij ook make-up, maar geen idee wat je ermee moet doen. Wil jij altijd al eens weten hoe jij je het beste kan opmaken? Ook dat kan! Tijdens een make-up workshop gaan we samen als visagiste aan de slag, ook met jouw eigen make-up. Wat voelt passend bij jou!

@demeisjesvandemakeup

EN MEER!

touch-ups - feestjes - events - workshops -  festivals - fairs - teambuilding - ik momenten - reiki & access bars

Met 'demeisjesvandemakeup' geef je elk event een creatieve en passende én vooral speelse touch! Met een touch-up bar breng je een beleving en ontspanning tegelijk. Afhankelijk van het thema kunnen er diverse type touch-ups gegeven worden. 

Wat dacht je van een Glitter touch-up, helemaal festivalproof! Of een colour & neon touch-up? Ook thema's als halloween, Christmas, sports of 'spring is in the air' zijn mogelijk, zelf met glitter tattoo's!

Ook kunnen we meer op ontspanning en bewustwording inspelen, met een ik-moment (een intuïtieve kaartlegging, reiki of speciale drukpunt massage voor meer zelfkennis.

Alles is mogelijk! Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.